keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Viikonloppu & alkuviikko

Viime päivät ovat olleet melko kiireisiä, mutta kuitenkin tosi rentoja. Tekstin seassa on aika randomeita (puhelin)kuvia eri päiviltä.
Viikonloppu meni jälleen kerran ihan hetkessä, vaikka ei mitään erityisempää tehtykää - käytiin uimassa, ulkona syömässä ja juhlimassa aamuun saakka. Sunnuntaipäivä meni melko väsyneissä tunnelmissa, hengailimme meidän kämpällä isolla porukalla ja koomailimme. Illalla päätettiin testata McDelivery, eli tilattin mäkistä ruokaa meidän kämpälle. Aluksi luulimme että ruoka ei saavu ollenkaan, mutta kyllä se sieltä lopulta tuli, erittäin hämärän näköisellä mustalla minivanilla.. Kätevää, kun ei tarvinnut lähteä Tai Pohon taltuttamaan mäkkärinälkää, kun kotiinkuljetus onnistuu niin näppärästi! Tuskinpa sieltä tulee kovin usein mitään tilattua, mutta juuri tälläisiä väsyneitä sunnuntaipäiviä varten se on hyvä palvelu ;D








McDelivery


väsynyttä porukkaa ja vain yksi sohva..
 Maanantaina oli taas koulupäivä, aloitimme aamun sulkapallolla ennen luentoja. Illalla ei tehty mitään erityistä, perinteistä hengailua kampuksen 7/11 edessä ja uusien kämppisten ihmettelyä. Tänne tosiaan tuli sunnuntai-iltana vielä 4 tyttöä Taiwanista, eli meitä taitaa asua täällä nyt kaksitoista, ja sen kyllä huomaa. Suurin ongelma on siinä, että vessoja ja suihkuja on vaan kaksi, joten ruuhkaa syntyy helposti. Onneksi meillä kaikilla menee kuitenkin aikataulut sen verran ristiin, että kovin usein ei tarvitse odotella suihkun tai vessan vapautumista.


Minibussiselfie :D




Tiistaina kävimme aamulla pelaamassa tennistä, jonka jälkeen kiirehdin luennolle, aivan turhaan, sillä luento olikin peruttu. Hieman ärsytti, mutta tulipahan jälleen ylimääräinen vapaapäivä. Törmäsin muihin opiskelukavereihin ja lähdimme lounaalle sekä kahville, ja päivä meni taas erittäin leppoisissa merkeissä :D Illalla lähdettiin suomi-korea-ruotsi-hongkong-jengillä Mong Kokiin syömään ja Ladies Marketille shoppailemaan. Tähän reissuun kului yli seitsemän tuntia, ja vasta yhden jälkeen päästiin omasta kotiovesta sisään. Kävimme tietenkin shoppailureissun lopuksi juomassa naapurissa shoppailukaljat, jotka olimme ansainneet todella ahkerasta shoppailupäivästä. Itsehän en kyllä ostanut muuta kuin yhden avaimenperän..!








Tänään onkin ollut sitten aika sporttinen päivä, aloitettiin aamu tenniksellä, siitä jatkettiin suoraan koripalloon ja sen jälkeen vielä pöytätennikseen. Loppuaamupäivä ollaan kämppiksen kanssa rentouduttu meidän parvekkeella aurinkoa ottaen. Aurinkorasvaahan ei ollut ja lopputuloksena hieman palanut iho.. Mutta pakko oli nauttia näistä säistä kun vielä voi, huomenna tai ylihuomenna sää tulee huonontumaan pidemmäksi aikaa (tosin aina voi toivoa ettei sääennuste pidä paikkansa.. :D). Parin tunnin päästä lähdetään Tai Pohon syömään sushia, VIHDOINKIN! Tätä on odotettu, sushihimo on kestänyt jo monta päivää ja vihdoin sitä saa, peukut siitä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti