maanantai 18. tammikuuta 2016

Good times

Taas meni viikonloppu vauhdilla ohi, ja jälleen eletään maanantai-iltaa. Yritin tässä juuri miettiä mitä viikonloppuna tehtiin, tuntuu että niin paljon kaikkea ettei kunnolla muistakaan :D

Perjantai aloitettiin aamu sulkapallolla, ja sen jälkeen jo melko pian lähdettiin kohti karaokea. Olimme siis varaneet tst:stä (tsim sha tsui) Red Mr. nimisestä karaokepaikasta meille karaokeboksin kolmeksi tunniksi. Päivä oli todella hyvä sisätilatekemiselle, koska aamusta saakka satoi ihan kaatamalla. Karaokessa aika hurahti todella vauhdilla, yhteensä meitä taisi siellä olla noin kymmenen hengen porukka ja mikkejä oli neljä. Kaikki pääsi laulamaan, listalla oli ihan ookoosti englanninkielisiä biisejä ja olisi siellä päässyt laualmaan myös esimerkiksi koreaksi tai kiinaksikin.
Karaoken jälkeen lähdettiin vielä yksille läheiselle "baarikadulle" jossa on paljon kivoja pieniä istuskelupaikkoja. Tämä katu ei tosin löytynyt ihan helposti, ja meinasi itse kultakin loppua huumori kun kaatosateessa etsittiin oikeaa suuntaa. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! Myöhään emme siellä olleet, lähdin yhden kaverin kanssa jo kahdeksan maissa takasin yliopistolle, liikkelle kun oltiin lähdetty jo yhdeltä. Tarkoituksena oli mennä "beat the clock"- happy houria testaamaan, mutta ei jaksettu lähteä sinne taksilla eikä myöskään metrolla, tämä paikka on siis HK islandin puolella, kun me taas olimme Kowloonissa. Sinne varmasti joku toinen kerta, on kuulemma Honkkarin paras happy hour!





Lauantaina oli aika rento aamu, istuskelin kotona pyjamassa kolmeen asti ja suunitelmana oli illemmalla mennä jälleen syömään keskustaan Mr Wongin ravintolaan. Tylsistyminen alkoi kuitenkin iskemään joten lähdimme jo hieman etukäteen parin kaverin kanssa keskustaan ottamaan yhdet legendaarisessa Ned Kellyssä, yksi lempparipaikoistani täällä. Muut eivät siellä olleet vielä käyneet, joten oli kiva näyttää paikka heille.  Drinkit on siellä todella hyviä, ja HH:n aikana vielä ihan kohtuuhintaisiakin. Kellyssä on joka ilta live-jazzia ja siitä innostuneena suunniteltiin että sieltä voisi varata joskus isommalle porukalle pöydän ja mennä sinne dinnerin jälkeen istuskelemaan!
Mr Wongsissa oli jälleen todella riehakas meininki. Paikassahan käy siis pääasiassa vain vaihtareita yms muita nuoria ja Mr Wong rakastaa länsimaalaisia. Ruoka ei ole mitään ihmeellistä, mutta ihan hyvää kuitenkin - paikan idea on se, että maksat kaikesta vain 60 HKD, ja saat juoda kaljaa/soft drinksejä niin paljon kuin jaksat ja ruokaakin saa aika monta eri lajia. Lisäksi tällä kertaa saimme vielä lähtiessä kaupanpäälle lavan kaljaa, kukaan ei oikeastaan tiedä miksi :D Sen vuoksi suunnitelmamme mennä LKF:iin (Lan Kwai Fong) muuttuikin kotibileiksi, joten otimme taksin takaisin kampukselle Jockey Clubille korealaisten ja ruotsalaisten kämppään. Aamuviideltä päästiin sitten kotiin, onneksi oltiin naapurissa niin kotimatkana oli vain yhdet portaat alas..


Yukin kanssa sushilla!

Happy people. Lava kaljaa 65 HKD.

Beer bong at JC

Sunnuntaina oli korealaisen vaihtarikaverimme Munin synttärit. Päätimme yllättää hänet, joten lähdettiin tyttöjen kanssa ostamaan Tai Posta leivonnaisia ja vähän suklaata, ja sovittiin että ollaan porukalla meidän kämpillä ja joku tulee sinne Munin kanssa. Yllätys onnistui kivasti, Mun oli  yllättynyt ja iloinen ja istuskeltiin sitten pari tuntia täällä meillä kunnes porukka alkoi väsähtämään. Tämän lisäksi kokattiin tyttöjen kanssa tortilloita, niistä tuli ihan älyttömän hyviä!
Nyt ei sitten hetkeen kokkaillakkaan koska jääkaappimme, joka on jo alusta asti ollut rikki, on tyhjenetty ja odotaa noutoa. Jääkaapissa ei ruoka pysynyt viileänä ollenkaan ja kaikki pilaantui nopeasti, joten nyt odotellaan että saataisiin uusi. Harmi vaan kun edellistäkään ei vielä ole haettu pois, eikä ole mitään tietoa kauan tässä projektissa kestää.. Hall Management Officessa ei myöskään puhuta juurikaan englantia, joten kommunikointi heidän kanssa asian tiimoilta on hieman hankalaa. Onneksi on paikallisia kavereita joiden kanssa voi sitten mennä sinne hiillostamaan jos ei mitään ala tapahtua :D


Hannu, Yki ja auringossa palanut minä! :D

Koska emme omistaneet palloa, piti beer pongia varten
lainata muutama sports faciltiesista..

Tälle viikolle ei ole ihmeellisempiä suunnitelmia. Tänään illalla mennään syömään hollantilaisen Yosrin kokkaamaa snert-keittoa. En ole koskaan maistanut! Huomenna aamusta pelaamaan badmintonia, yksi luento ja vielä ei päivälle ole muuta ohjelmaa ilmentynyt. Keskiviikkona pitäisi käydä museum of historyssä, olen siellä kertaalleen jo aiemmalla reissulla käynyt mutta yksi kurssini tehtävä vaatii uusintakäyntiä, onneksi kaikki museot ovat täällä tammikuussa ilmaisia meille opiskelijoille ;) Keskiviikkoiltana aion viedä vaihtarikavereita One Dim Sumiin maistelemaan Michelin tähden ansainnutta dim sumia. Taitaa olla maailman halvin Michelinin tähden ansainnut ravintola. Itse olen siellä syönyt varmaan ainkain 4-5 kertaa, ja hyväähän se on!
Torstaina meillä on "kuntosalikurssi" - kuntosalia täällä ei siis saa käyttää ennen kuin on sen suorittanut tai muutoin todistanut pätevyytensä kuntosalilla. Hassua. Perjantain suunnitelmat on vielä auki; perjantaihan on perinteisesti hiking-päivä, mutta huonon sään vuoksi tuskin onnistuu :(. Lauantaina Macaulle! Sielläkin olen jo kerran ollut, mutta hauska lähteä porukalla uudestaan. Ajateltiin käydä kasinolla, kierrellä ympäri Macauta ja syödä, illaksi sitten takaisin kotiin.


Minä ja Yosri ja puolikas Mun

Joonas letitti mun hiukset, Amandan pienellä avustuksella!

Kaikkien poikien pitäis osata tämä ;)

meidän ilmainen lava!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti