perjantai 29. tammikuuta 2016

Viikko vierähti

Miten sitä taas voi olla jo viikonloppu! Lauantain puolella jo mennään täällä. Aamulla aikaisin lähtö Kiinaan jossa vietetään yksi yö. Hauskaa viikonlopputekemistä luvassa siis!

Tällä viikolla olen opiskellut, urheillut, hengaillut kavereiden kanssa ja ehdittiinpä eilen käydä testaamassa ladies night ja erään hotellin herkulliset drinkit. Hauska ilta joka jatkui aamuyöhön saakka ja mikä parasta, erittäin halpa ilta (free flow of vodka for girls!).

Eilisiä drinkkejä Bar on 15:ssä

Tämä päivä: mäkkäriä ja pelailua poikien kanssa :D


Parhaita juttuja tällä viikolla oli kun tuttu Suomesta käväisi täällä yhden yön reissun. Kävimme Findsissä syömässä (suomalaisen Jaakko Sorsan perustama ravintola), oli ihanaa saada ihan "tavallista" ruokaa - ruokaa jossa ei ollut nuudeleita tai riisiä tai mitään muuta aasialaista..Ruoka oli erittäin hyvää.
Kävin ennen tuttavani treffaamista Sohossa pyörimässä yksin (ah, sitä kuuluisaa omaa aikaa kerrankin! ;D) ja löysin yhden todella kivan kahvilan, joka oli hyvin piilotettu Sohon kujille. Ihanan rauhallinen pieni paikka, josta sai erittäin hyvää kahvia. Nyt ainakin tiedän minne mennä kun haluan hiljaisuutta, rauhaa ja hyvää kahvia ;)



Ihana Hong Kong <3


Keskiviikkona suunnattiin aivan ihanaan Muumikahvilaan. Huomasimme kerran että Harbour Cityssä TST:ssä on muumikahvila ja vihdoin oli aikaa lähteä tsekkaamaan se - oli hauska kokemus. Muumikahvila oli kuin muumitalo, siellä soi muumeista tutut biisit ja muumipehmoleluja oli joka paikka täynnä. Kallishan se paikka oli, mutta ehdottomasti näkemisen arvoinen. Menusta löytyi suomalaisia ruokia, glögiä ja jopa SIMAA. Itse tyydyin ylihinnoiteltuun muumilatteen, makuelämys ei ollut kummoinen mutta paikka on kyllä koettava.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti