perjantai 15. tammikuuta 2016

Kampus


Ajattelin nyt esitellä teille vähän HKIEd:in kampusaluetta. Tämä kampushan ei varsinaisesti ole mikään kovin iso, mutta kuitenkin. Kampusalue on siitä kiva, että täältä löytyy paljon kaikkea mitä tarvitsee jokapäiväisiin juttuihin - 7/11, isompi ruokakauppa, pankki, hyvä urheilutarjonta sekä muutamia kahviloita. Ruokatarjonta on puolestaan surkea - yliopiston kanttiinissa ei vain yksinkertaisesti kannata syödä - ruoka on halpaa mutta pahaa.. Muutamat annokset ovat syömäkelpoisia, mutta ne loppuvatkin jo heti lounasajan alussa. 7/11:stä saa lounasta myöskin, joka on parempaa kuin kanttiinissa. Itse kuitenkin kokkailen kotona, joten onneksi ei ole ongelmaa tuon ruokapuolen suhteen :D Aaamupalat joita kanttiineista ja kahviloista saa on ihan ok, mutta toisaalta aamupalaa pystyy hyvin syömään kotonakin.

kanttiinin kassa

kanttiini vol.2



 Kampuskartta yläpuolella vähän hahmottaa tätä kampusaluetta. Asun siis JCSQ:eissa, jotka löytyvät ihan läheltä tenniskenttiä ja Sports Complexia, kyllä kelpaa! Ei täällä onneksi matkat pitkiä ole, mutta aamuisin treeneihin mennessä on mukavaa kun paikalle pääsee puolessa minuutissa ;)
Kampusalue on kaikenkaikkiaan melko nätti - rakennukset ovat moderneja ja alueella on paljon istutuksia ja olemme luonnon ympäröimänä. Kampusalue on myös erittäin siisti.

Adminstration building


 Rakennukset on nimetty eri blockeiksi, omat luentoni ovat pääosin B ja D-blockeissa. Rakennusten alla, kerroksessa LP (lower podium), löytyy varsinaiset sokkelot. Luentosaleja on "maan alla" melko paljon, ja numeroinnit eivät ainakaan omasta mielestäni ole mitään selkeimpiä. Luokkahuone B2-LP-14 ei välttämättä löydy huoneen B2-LP-13 vierestä, mikä olisi jotakuinkin loogista. Hyvin täällä kuitenkin löytää paikasta toiseen, sillä onneksi LP on varustettu useilla kylteillä ohjaamaan oikeisiin suuntiin :D Sieltä löytyy luentosalien ja tietokoneluokkien lisäksi muun muassa Pacific Coffee, josta on kiva hakea tauolla luentokahvit jotta jaksaa tappavan pitkän luennon kunnialla loppuun saakka.. Pacificista saa melko hyvää kahvia ja kaikenlisäksi opiskelija-alennusta 30%!




Luentosaleja

Pacific Coffee



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti