lauantai 23. huhtikuuta 2016

Viimeinen viikko

Nyt se sitten huomenna alkaa, nimittäin viimeinen viikko Honkkarissa. Sunnuntaina lähtö Ausseihin, mikä tuntuu vielä aika epätodelliselta ajatukselta! Viikko on todella lyhyt aika, siinä ajassa pitäisi ehtiä tekemään yksi tentti, käydä ladies marketilla, nauttia hongkongista, osallistua IO:n järkkäämiin läksäreihin, suunnitella Aussien reissua ja pakatakkin. Niin, ja selvitellä milloin palaan Suomeen. Ja tietenkin pitää hengailla paljon kavereiden kanssa.



Victoria Harbouria ja Hong Kongia yleisestikkin tulee hirveä ikävä.

Mitä tässä viime viikkoina on tullut tehtyä? Ei mitään ihmeellistä. Aika paljon opiskelua. Kampuksella hengailua ja välillä on ollut pakko päästä "ulkomaailmaan". Vietettiin torstaina epävirallisia läksäreitä, tietenkin Mr. Wongsissa. Jatkot pidettiin JC:ssä kun ei houkuttanut lähteä ulos, ja olikin todella mukavaa hengailla ruotsalaisten kavereiden kämpän parvekkeella isolla porukalla, ilta venyi aika pitkäksi.

Sen lisäksi ollaan vähän hypitty katoilta, hengattu kaupungilla ja leikitty turisteja. Tsekattu street food festivalsit ja tuhlattu rahaa vaatteisiin. Syöty hyvää ruokaa wetmarketilla ja ryhmäydytty "training day activity campilla" Sai Kungissa. Suunniteltu vikaa viikkoa, jonka aikana pitäisi ehtiä nähdä vielä niin monta juttua Hong Kongista. Ja treenattu ja kaivattu auringonpaistetta, täällä kun sataa edelleen melkein joka päivä.. Mutta onneksi on lämmintä, jotain +25-30 väliltä kokoajan :)

Training day oli hauska, lähdettiin heti aamusta yliopistolta sellaiselle ryhmäytymistyyliselle päiväretkelle jonkinlaiseen "sea activity training centeriin". Paikalla oli muutamia tuttuja vaihtareita ja paikallisia, sekä sitten ihan tuntemattomia international studentseja. Meidät jaettiin kolmeen eri ryhmään ja saatiin ryhmän kanssa erilaisia tehtäviä. Meidän piti esimerkiksi rakentaa katapultti, jonka avulla oltiin sitten vesisotaa vesi-ilmapalloilla - oli superhauskaa. Tämän jälkeen pääsimme lounaalle, jonka jälkeen tehtäväksi tuli rakentaa oma lautta ja se oli haastavaa! Ekalla yrityksellä lauttamme ei kestänyt 10 hengen painoa, mutta korjattu versio kylläkin, ja päästiin melomaan mereen. 
Kaikenkaikkiaan oli hauska, mutta tosi väsyttävä päivä ja illalla meinasin nukahtaa pystyyn.


Katolta hyppelyä Mong Kokissa

Chopstick-master kisa Hally Potter-bileissä :D

Hartaat tytöt Man Mo-temppelissä

Botanic Gardens

LKF Street Food Festivals



Activity training camp ja meiän lautta!

Ja katapultti :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti