sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

20 päivää.


20 päivää ja spring semester on ohi. Tai itseasiassa alle 20, mutta lasken päiviä siihen kun lähden viimeiselle reissulle ennen kotiinpaluuta. 20 päivää ja kaikki lähtee omille teilleen tekemään viimeiset reissaukset, osa lentää kotiin suoraan reissukohteistaan ja osa palaa vielä Honkkariin, kuten minä. Se kuitenkin tarkoittaa sitä, että suurinta osaa kaikista en tule enää näkemään huhtikuun lopun jälkeen. Haikea fiilis iskee jo nyt päivittäin ja aika tuntuu menevän kaksinverroin nopeammin.
Vielä yksi essee, yksi presentation ja yksi "tentti" (open-book) ja sitten se on siinä, sitten vielä peukut pystyyn että kaikki kurssit menevät läpi..
Ja niin, tosiaan 1.5 pääsen toteuttamaan yhden suuren unelman, nimittäin reissun Australiaan. Kaksi viikkoa Australiassa - yksi Sydneyssä ja toinen Melbournessa - tulee olemaan aika mukava päätösreissu tälle koko vaihdolle. En malta odottaa!! :)

Suomeen palaan siis aika tarkkaan noin kuukauden ja viikon kuluttua. Kuukausi ja yksi viikko ja olen takaisin, ihan hullu ajatus! Tietenkin on kivaa palata, ihmisiä on ikävä, mutta muuten on aika kurja olo. Ei huvittaisi palata yhtään. Toiset puoli vuotta menisi täällä vielä aika helposti. Tuntuu että aika on mennyt ihan liian nopeasti, ja vielä olisi niin paljon hauskoja juttuja tekemättä ja kokematta. Ihmisiä tulee aivan hirveä ikävä ja on outoa ajatella, että kohta ei enään voi pistää viestiä kavereille täällä ja mennä pelaamaan tennistä, tai kokkailla meidän kämpillä tai lähteä ulos syömään tai kaupungille muuten vain ihmettelemään. Jonkinmoinen kulttuurishokki tulee varmasti vastaan Suomeen palatessa ja sitä tässä odotelen kauhulla!

Kiinan reissun jälkeen on tullut pääasiassa tehtyä kouluhommia ja otettu rennosti. Paljon urheilua, kavereiden kanssa hengailua, kirjastoa sekä yhdet huikeat synttäribileet! Nyt pitäisi jostain kaivaa aikaa sille, että ehtisi tehdä ja nähdä täällä Hong Kongissa vielä niitä kaikkia juttuja, jotka on näkemättä.



synttäripippalot meidän partykämpässä

Banana<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti