lauantai 19. maaliskuuta 2016

Hups

Huomasin juuri, että minulla on täällä koko helmikuulta vain yksi päivitys. Ja maaliskuulle tämä on kolmas päivitys, huhhuh.
Faktahan on, että täällä on kiire. jos ei olla urheilemassa, kaupungilla, juhlimassa, ulkona syömässä, muuten vain hengailemassa tai nukkumassa, niin ollaan opiskelemassa. Tekemistä riittää vuorokauden joka tunnille, eikä tylsää ehdi tulemaan (paitsi opiskellessa tietenkin..).
Arki koostuu yhdessäolosta kavereiden kanssa, opiskellaankin yleensä yhdessä meillä tai common roomeilla, siitä saa vähän lisäjaksamista opiskeluun.

Vielä on miljoona asiaa tekemättä ja kokematta Hongkongissa. Moni vaihtarikaverini ei ole vielä edes käynyt Honkkarin "perusturistikohteissa", koska ei vaan ole ehtinyt. Meillä on miljoonia suunnitelmia, joita ei ole ehtinyt toteuttaa. Jos niitä alkaisimme nyt tekemään, saisimme aikaa kulumaan pelkästään niihin kaksi viikoa putkeen :D
Tuntuu, että vasta oli joulukuu, elettiin vuoden viimeistä päivää täällä Hongkongissa ja vaihto oli vasta alkamassa, suurin osa vaihtareista ei ollut vielä edes saapunut tänne vielä sillon. Ja nyt ollaan jo yli maaliskuun puolivälin, ja pian voi sanoa että olen kahden kuukauden päästä takaisin Suomessa. Ihan hullua!

Taas piti perinteisesti selata puhelimen valokuvia, että sai muisteltua mitä kaikkea on viime aikoina tullut täällä Hongkongissa tehtyä. Pääasiassa ei mitään ihmeellistä, ja yksi viikko meni suomikavereiden kanssa Hongkongiin ja Manilaan tutustuessa.

Maaliskuussa on muun muassa..:


Käyty salilla!

Otettu jänniä kuvia paikallisen kaverin kouluprojektiin..

Sniikattu 7/11:nin halpaa kahvia kirjastoon (no drinks!)

Käyty Alice in Wonderland-pippaloissa herkuttelemassa



Nautittu säästä ja tästä meidän parvekkeen maailman parhaasta maisemasta

Kokattu aamaista meidän kämpillä

Ihmetelty wet marketin tuoretta tarjontaa!


Käyty tietenkin Mr. Wongsissa!

Pistämässä rahat laukkahevosiin Happy Valleyssa.

Vihdoin korkattu JC:n siivouskilpailun palkintomme, Hot Pot!

Muutama eggtart on myös maistunu :p



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti